Επιλογέας βαλβίδας TPMS

TPMS Valve Selector

Προσδιορίστε τις συμβατές βαλβίδες για τις σφυρήλατες  ζάντες  Alcoa®, για τα κατάλληλα συστήματα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS) της Sensata Technologies Inc με το παρακάτω εργαλείο επιλογής βαλβίδων TPMS.

Οι αναφερόμενες βαλβίδες μπορούν να αγοραστούν μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα για ζάντες Alcoa®, ή ρωτήστε τον κατασκευαστή του οχήματός σας.

Η μεμονωμένη συμβατότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος, των αισθητήρων TPMS και των ζαντών.

Part Number Graphic

Οι αριθμοί εξαρτημάτων αναγράφουν μόνο τα 5 πρώτα ψηφία

Σημείωση! GAXTPMS40 και GAXTPMS70 συνοδεύονται από βίδα στερέωσης για αισθητήρες γενιάς 1. Το GAXTPMS54 διατίθεται χωρίς βίδα στερέωσης. Η βίδα στερέωσης για τους αισθητήρες γενιάς 2 πρέπει να ληφθεί από τον κατασκευαστή του οχήματός σας ή τον κατασκευαστή του αισθητήρα. Οι βίδες στερέωσης για τους αισθητήρες γενιάς 1 και γενιάς 2 δεν είναι εναλλάξιμες.

Γενιά 1

Γενιά 2

Ανατρέξτε στον κατασκευαστή του οχήματος για την εγκατάσταση ή αντικατάσταση βαλβίδων με μονάδες συστήματος παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντικατάσταση βαλβίδων με μονάδες TPMS, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο σέρβις για τις ζάντες Alcoa® στην ενότητα 5.e.iv. στη σελίδα 24 και 5.e.v. στη σελίδα 25.

Αυτή η σύγκριση ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει την πιο πρόσφατη εξέλιξη και η ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν δεν είναι εγγυημένη. Η Howmet Aerospace διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις πληροφορίες αυτής της σύγκρισης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών χαρακτηριστικών και των σχεδίων των ζαντών Alcoa®.