TPMS Valf Bulucu

TPMS Valve Selector


Aşağıdaki TPMS Valf Seçici Aracı ile Sensata Technologies Inc’in uygun valf takılı lastik basıncı izleme sistemleri (TPMS) için Alcoa® jantlarınız için uyumlu valfleri ve sabitleme vidasını belirleyin.

Listelenen supaplar ve sabitleme vidaları Alcoa® jantlar için yetkili distribütörden satın alınabilir veya araç üreticinize sorulabilir.

Aracın, TPMS sensörlerinin ve jantların özelliklerine bağlı olarak uyumluluk değişebilir.


Part Number Graphic

ürün numaraları sadece ilk 5 haneyi gösterir

NOT: yukarıda listelenen vana parça numaraları sabitleme vidası OLMADAN gelmektedir. Ayrıca valfin altında listelenen uygun vidayı da satın almanız gerekir. Nesil 1 ve Nesil 2 sensörler için sabitleme vidaları birbirinin yerine kullanılamaz.

1. Nesil

2. Nesil

Sensata modülü için sabitleme vidası

1. Nesil

2. Nesil

Lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) modüllü valflerin takılması veya değiştirilmesi için araç üreticisine başvurun. Valflerin TPMS modülleriyle değiştirilmesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen Alcoa® jantların servis kılavuzuna bakın; bölüm 5.e.iv. sayfa 24 ve 5.e.v. sayfa 25.

Bu karşılaştırma en son gelişmeleri yansıtmayabilir ve buradaki bilgilerin doğruluğu garanti edilmez. Howmet Aerospace, Alcoa® jantlarının teknik özellikleri ve tasarımları dahil olmak üzere bu karşılaştırmadaki bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.